Blog

Innerlijke vrede straalt vrede uit!

Datum: mrt. 18, 2016

Waar richt jij je aandacht op? Op leed, pijn en wat er allemaal niet goed gaat? Of richt je je aandacht naar het licht, de liefde die er is en op de mooie dingen!

Voel die uitnodiging in jezelf om te groeien naar meer licht, naar meer mogelijkheden in jezelf en in je leven.  Hervind de vrede en de innerlijke rust in jezelf.

Zoek verfijning in de kleine dingen om je heen. De schoonheid van de natuur, de liefde die je voelt met iemand waar je van houdt,  (her) vindt de dankbaarheid.

Je zult merken dat door je te richten op de mooie dingen die er zijn, dat je in je hart meer vrede kunt gaan ervaren. Vrede dat jij jij bent, dat je gewoon goed bent zoals je bent. Durf jezelf eens helemaal toe te staan om je enkel te richten op al het moois in en om jezelf!

Dan hervind je de innerlijke vrede die in je is. Je gaat stralen, je straalt positieve en lichte energie uit. Daarmee breng je niet alleen jezelf op een hoger plan, maar raak je ook anderen en breng je de energie van vrede in de wereld.

Doordat je deze energie helpt verspreiden wordt je gedragen en zal je innerlijke vrede en je licht toenemen.

Oefening

Wees je beste zelf!

Ga rustig zitten, sluit je ogen en kom met je aandacht bij jezelf. Stel jezelf voor hoe jij je beste zelf kunt zijn. Je hoogst geëvolueerde zelf. Jij op je top met al je kwaliteiten en mogelijkheden. Stel je voor hoe jij dan erbij zou zitten, wat je dan zou doen, hoe je zou praten, zie mensen op je reageren. Merk de stroom van positiviteit waarin je terecht komt. Daag jezelf uit om steeds meer te groeien en om steeds je beste zelf te zijn. Geniet ervan om je beste zelf te zijn!

 

Tekening is van Nancy de Zwart.

2016 Copyright Roos Plagge©. Er rust copyright op alle teksten. Gratis delen en gebruiken is mogelijk met mijn toestemming, neem dan even contact met me op. Dit artikel is geschreven door Roos Plagge. Wil je de Inspiratie mail ontvangen, schrijf je dan in en ontvang een korte training om bij jezelf te komen.

 


 

Innerlijke vrede straalt vrede uit!