Traing in Bewustzijn

Voor een Makkelijk, licht en vreugdevol leven

Thema bijeenkomsten

Thema-middagen of avonden in Brielle voor een Makkelijker en Lichter leven!​

Donderdagavond 12 mei van 1900 tot 2130 'Thuiskomen bij jezelf'

Verlang jij ernaar om te groeien, een stap te maken, jezelf steeds beter te leren begrijpen?​

Zou je graag meer inzicht in inspiratie willen ontvangen over je eigen leven?​

Vind je het fijn om het contact met jezelf te versterken,​

Meer vanuit jezelf te leven, meer vaardigheden te krijgen om bij jezelf te blijven?​

Heb je er behoefte aan om een avond echt alleen met jezelf bezig te zijn en stil te staan bij wat er in jezelf speelt?​

Verlang je naar rust, ontspanning en energie? 

Dan is een thema-middag of avond geschikt voor jou!

Een thema-middag of avond is een kortdurende workshop geschikt voor mensen die behoefte hebben om te groeien. Om zich op persoonlijk en spiritueel niveau te ontwikkelen en Bewust te leven. 

Deze bijeenkomsten geven een enorme boost in energie en inzichten waar je weer een tijdje mee vooruit kunt. 

Dit doe je voor jezelf, je keert naar binnen en gaat met jezelf aan de slag. Je krijgt oefeningen en werkbladen, ook doen we gezamenlijk geleidemeditaties. Het gezamenlijk mediteren geeft een fijne energie waardoor alles waar je positief mee bezig bent versterkt. 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en deze vaardigheden en meditaties met je te delen!

 

 

Thema-middag Thuiskomen bij jezelf

Donderdag 12 mei van 1900 tot 2130, inloop vanaf 1845 uur.

Locatie NPB Brielle, Kerkstraat 10

Bijdrage: 65 euro (Als je ook mee doet met de 4 avonden training omgaan met gevoelens en gedachten, mag je voor 15 euro meedoen!)

Voor aanmelden of vragen mail naar info@praktijkbewust-zijn.nl 

De afgelopen jaren zijn behoorlijk intensief geweest voor veel mensen, wellicht ben je vooral ook bezig geweest met van alles om je heen. Daardoor verlang je naar stilstaan bij jezelf, rust vinden in jezelf, thuiskomen bij jezelf. Even alles loslaten wat er om je heen gebeurt en stilstaan bij wat aandacht van je vraagt in jezelf.

Voor de corona crisis gaf ik geregeld thema-avonden of thema-middagen. Steeds met een ander thema over persoonlijke ontwikkeling en nu de regelgeving is versoepelt ga ik graag weer trainingen en thema bijeenkomsten geven. Er start ook een cursus van 4 donderdag avonden over omgaan met gevoelen KLIK HIER.

Dit keer is het thema ‘thuiskomen bij jezelf’. Met een groep mensen bezig zijn met hetzelfde thema is een krachtige manier om voor jezelf een doorbraak te krijgen. Deze avond krijg je verschillende oefeningen en geleidemeditaties die je helpen om los te laten wat niet meer bij je past en je te richten op jezelf, wat van binnenuit in jou geleefd wil worden. Door bezig te blijven met van alles om je heen versnipper je jezelf en raak je energie kwijt. Je gaat onderzoeken wat ervoor heeft gezorgd dat je gericht bent geraakt op de buitenwereld en je gaat je aandacht weer terughalen naar jezelf. Het zal je (meer) inzicht, rust, heling en ontspanning geven.

Voor wie:

-        Mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling en groei.

Wat het je brengt:

-        Meer vaardigheden of het uitbouwen van je vaardigheden.

-        Meer inzicht in jezelf, je gevoeligheid en de situaties en relaties in je leven.

-        Een boost energie.

-        Op een fijne manier samenzijn met gelijkgestemden zonder dat je iets hoeft en waar je jezelf kan zijn.

Voor wie is het niet:

-        Als je psychiatrische klachten hebt.

-        Als je geen enkele ervaring hebt met de confrontatie aan gaan met je gevoelens en je denken. Twijfel je, neem dan even contact met me op.

Hoe het werkt: 

We zitten met elkaar in een grote kerkzaal, je zit op een stoel, maar als je het fijn vindt, mag je ook liggen tijdens de geleidemeditaties. Neem een dekentje mee het kan fris zijn in het kerkje. Ik zorg voor thee/water en wat lekkers. Neem een schriftje en een pen mee voor aantekeningen. Je doet de oefeningen in jezelf, met jezelf. Er komen af en toe reflectie momenten waar je stilstaat bij jezelf in stilte of bij een muziekstuk. Je kan in tweetallen delen, dat is vooral om jezelf erover te horen praten en het zo nog helderder te krijgen voor jezelf. Je mag ook vragen stellen aan mij tijdens de avond. Voor de mensen die het fijn vinden, kan ik hun vraag/inbreng als voorbeeld nemen om te bespreken zodat we er met elkaar van kunnen leren. Je bent vrij ervoor te kiezen niets te delen en alles in stilte met jezelf aan te gaan. Een bijeenkomst is van een avond of een middag, meestal zijn er 1 of 2 korte pauzes waarin we zoveel mogelijk naar binnen gekeerd blijven om in de flow van het thema te blijven. Een kwartier van tevoren is de zaal open en kan je binnenkomen en alvast een plekje voor jezelf uitzoeken en even landen in de zaal, het is fijn als dat op een rustige manier gebeurt zodat je alvast de dag kan loslaten en je kan voorbereiden op het thema.