Traing in Bewustzijn

Voor een Makkelijk, licht en vreugdevol leven

Radiance, Self-Exciting

 
De cursus Self Exciting is een vervolg op de cursus Awakening your Light Body.

De cursus Self Exciting gaat voorbij elk bewustzijn dat je tot nu toe hebt kunnen bereiken! Het is een schitterende cursus die je zoveel inzichten en mogelijkheden geeft om volledig in het licht en in stroming te leven. Voor mij is het de meest transformerende cursus die ik zelf ooit heb mogen volgen en heeft me de meeste verdieping gebracht.​

Je zult naar een compleet nieuwe ervaring gaan van de energieën en wat er mogelijk is voor jou.
Je gaat op een intens diep niveau jouw potentie verkennen. Je gaat je Light Body verder onderzoeken en verkennen en nog verder verruimen. Je brengt jezelf en je leven op een hoger plan, dit gaat soepel en vanzelf vanuit een diep en intens contact. Je zult je potentieel steeds helderder krijgen. Je gaat voelen dat alles klopt en je leert volledig in stroming te blijven. Je gaat merken hoe en dat het universum voor je werkt. Op steeds dieper niveau ga je inzien hoe energieën werken. Je natuurlijke staat van zijn wordt licht, liefde en vrijheid. Moeiteloos geef je je over aan de stroom van het leven zelf. Je uitstraling wordt groter. Je leert nieuwe energieën en vaardigheden. Je zult een compleet nieuwe ervaring krijgen van de energieën en potenties gaan verkennen.

In de Light Body heb je geleerd de energieën te balanceren, je bent bewust geworden van je straling en bewustzijn. Je hebt geleerd te verkennen, te expanderen, integreren, vaardigheden toe te passen, observeren, inventief te zijn en te spelen met energieën. Je hebt geleerd om alles in stroming te brengen, zowel energie als gedachten. Je levensvreugde is verhoogd. Bij Self Exciting leer je een punt bereiken waar je vreugde een stabiele staat van zijn wordt! Je leert de energieën gebruiken om de flow in je leven te versterken. Je merkt dat alles op de juiste tijd op de juiste plaats op je pad komt. Je leert steeds meer de energieën in je dagelijkse leven op alle levels te integreren. Je innerlijke kalmte en vrede vergroot. Je levensdoel wordt duidelijker en je gaat op dieper niveau ervaren wie je bent.

Een aantal vaardigheden die je gaat verkennen zijn het onderzoeken van bepaalde energiebewegingen. Je verkent vier verschillende frequenties met elk hun eigen functie en bijdrage aan jouw stroming en mogelijkheden. Je oefent in de makkelijkste en hoogste stroom te vinden, die jou zal helpen om in het hoogste licht te zijn. Je oefent met stabiel in de energieën te zijn en gedragen te worden. Je leert je straling te plaatsen in situaties en ze zo in stroming te brengen. In de Self Exciting leer je bewustzijn te creëren waardoor je mogelijkheden vergroten. Self Exciting is een ingang tot daadwerkelijk oprecht diepere ervaringen.

De cursus bestaat uit 4 delen. In deel 1 werk je aan het opbouwen van een stabiele basis, deel 2 gaat over een solide licht worden en in deel 3 is het begin van Self Exciting en ik deel 4 kom je in een staat van Self Exciting.

Je krijgt 24 meditaties als MP3 en een zeer uitgebreid cursusboek. Natuurlijk krijg je ook de meditaties door mij ingesproken nagezonden na elke bijeenkomst. Dat zijn er ongeveer 3 per avond, dus in totaal krijg je nog 12 meditaties door mij ingesproken.

De ervaring heeft geleerd dat deze vier bijeenkomsten over een periode van ¾ jaar tot 1 jaar het beste geïntegreerd kunnen worden. Als je besluit mee te doen krijg je van mij 5 meditaties om je alvast voor te bereiden.

Heb je de cursus al eens gevolgd en verlang je naar een update? Dat kan natuurlijk altijd.
Tegen gereduceerd tarief kan je 4 avonden meedoen en ontvang je alle meditaties van de 4 avonden.
Je krijgt dan de 12 nieuwe meditaties die ik heb ingesproken nagestuurd.

Meld je hieronder aan en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.