Blog

Laat los en reis naar het licht!

Datum: mrt. 18, 2016

Vandaag is een schitterende dag, de zon schijnt, de natuur is ontluikt en ontluikt verder en verder elke dag! Sommige bloemen staan al volop in bloei andere knoppen staan op springen. Voel je die energie? Voel je het verlangen van de natuur naar meer, meer, meer LEVEN en LICHT naar groei en naar bloei?!

Hoe sta jij in dit proces op dit moment? De zaken die spelen in jouw leven die je al een hele tijd zo graag los wil laten, hoe zit het met jouw zware jas? Je weet vast wel dat zolang je je aandacht erop blijft richten dat je het dan juist vasthoudt? Wellicht richt je je aandacht er op omdat je er nog iets van te leren hebt. Dat kan natuurlijk ook. Je hoeft slechts je focus te verleggen naar het licht, dan komen de inzichten vanuit dit licht. De antwoorden liggen niet in de jas zelf!

Loslaten is een lastig proces omdat loslaten eigenlijk al impliceert dat je iets vasthoudt. Acceptatie is de sleutel. Geef toe aan jezelf, dat het er is, die vervelende emoties of die lastige situatie. Het is zo. Door ertegen te vechten en erin te blijven zitten los je het niet op. Zie in dat je die Jas draagt, maar sta dat licht toe, het is er al die tijd al geweest.

Ga lekker mee met de flow van de natuur van dit moment, richt je op leven, groei en licht, sta jezelf toe om wakker te worden en geniet!

Al die zaken die je verzwaard hebben zoals: angst, woede, spijt, jaloezie, wrok, stress, schuld, enz. waren slechts illusies. Want waar gaat het nu echt om in jouw leven? Waar leef jij nu eigenlijk echt voor? Inderdaad, om jezelf te zijn, om te LEVEN in licht en in liefde. Daarom ben je hier. Dus neem je pijnen of lastige situaties aan als lessen, het is er nu eenmaal, accepteer het, je hoeft het niet weg te stoppen en richt je op het licht.

Ik wens je een schitterende en zonnige periode waarin je ook echt op diepere niveaus gaat voelen hoe dit proces werkt. Want dat het zo werken kan zie ik dagelijks in mijn praktijk en in mijn eigen leven. Heb je hier hulp bij nodig om hier samen (nog) eens naar te kijken. Laat het gerust weten. Het is niet nodig om die zware jas nog met je mee te sjouwen. Er is er maar 1 die hem uit kan trekken, dat ben je zelf! Als het je nog niet alleen lukt, dan is er altijd hulp voor jou! Durf jij je jas los te laten? Want dat betekent wel dat je dan dus echt ruimte krijgt om te LEVEN, jouw LEVEN en jouw talenten en mogelijkheden op alle vlakken vrij te laten stromen……..

 

2016 Copyright Roos Plagge©. Er rust copyright op alle teksten. Gratis delen en gebruiken is mogelijk met mijn toestemming, neem dan even contact met me op. Dit artikel is geschreven door Roos Plagge. Wil je de Inspiratie mail ontvangen? Schrijf je dan in via www.lichterlevenacademie.nl en ontvang de gratis de zelftraining "Licht toelaten".

 


 

Laat los en reis naar het licht!