Blog

Vind jouw waarde! Volg jouw droom!

Datum: mrt. 18, 2016

Als je terugdenkt aan je kinderjaren, welke dromen had je toen? Over jezelf, over je leven? Wat wilde je graag worden? Waar verlangde je naar om waar te maken voor jezelf?

De dromen die je toen had, die dromen had jij omdat het de bedoeling is dat je ze waarmaakt in dit leven.Je bent hier niet voor niets, je bent hier gekomen met een reden, jij hebt jouw eigen unieke bijdrage in dit leven.

Wellicht ben je onderweg je droom verloren, of heb je je oren teveel naar anderen laten hangen. Misschien heb je je aandacht en energie gestoken in wat er van je verwacht werd door je ouders, door de maatschappij. Maar ergens diep in jou blijft die droom je roepen, iets in jou blijft er naar verlangen. Durf eerst te erkennen in jezelf dat er nog iets geleefd wil worden in jou. Het is nog niet te laat, het is NOOIT te laat. En als jij jouw droom niet helemaal helder hebt, dan heb je vast wel een gevoel erbij. Dat gevoel is de ingang om het helder te krijgen. Maar geef het aandacht, durf te leven 

Geloof in jouw dromen, zet vandaag de eerste stappen om jouw droom alsnog ruimte te geven, die droom waarvan je ergens weet dat het geleefd wil worden.

Pak nu een papier en pen en schrijf al jouw dromen op die je als kind al had, geef het ruimte, geef jezelf alle ruimte......

LEEF, Leef jouw eigen unieke leven!

 

2016 Copyright Roos Plagge©. Er rust copyright op alle teksten. Gratis delen en gebruiken is mogelijk met mijn toestemming, neem dan even contact met me op. Dit artikel is geschreven door Roos Plagge. Wil je de Inspiratie mail ontvangen? Schrijf je dan in en ontvang gratis een korte training om bij jezelf te komen.


 

Vind jouw waarde! Volg jouw droom!